skip to Main Content

Har I en medarbejder der er ramt/berørt af kræft eller anden alvorlig sygdom?

Ved hjælp af vejledning, vidensdeling og samtaleforløb hjælper jeg virksomheder til at håndtere kræft sygdom, alvorlig kronisk sygdom og dødsfald hos medarbejdere eller medarbejdere der står som nærmeste pårørende.

I dag bliver flere og flere ramt af kræft og det gode er, at flere og flere overlever. Udfordringen for mange er håndteringen af følgerne af kræft sygdommen, og på trods af gode intentioner ser man flere der glider ud af arbejdes markedet. Også anden alvorlig sygdom kan have så store omvæltende konsekvenser for et menneske, at støtte, vejledning og hjælp kan være den afgørende forskel i fremtiden.

Jeg tror på og oplever, at information og hurtig indsats kan være væsentlige faktorer til at bevare et godt og værdiskabende arbejdesliv til glæde for både virksomhed og den enkelte.

Jeg arbejder med det formål, at give medarbejderen de bedste muligheder for at finde styrker og fodfæste i det nye liv der skal leves, såvel privat som arbejdes mæssigt. Sammen skræddersyr vi forløb der tilpasses behov hos både virksomhed og medarbejder.

Har I oplevet dødsfald blandt jeres medarbejdere eller medarbejderes pårørende?

Dødsfald er et af livets helt store tab, som berører os dybt, og som rammer alle gennem livet. Hvordan vi selv og vores omverden håndterer det, har stor betyding for hvordan vi kommer videre efter et tab.

Jeg arbejder med tab og sorg udfra en overbevisng om, at den enkelte må finde sin egen måde at håndtere det på og være I sin sorg på. Sammen taler vi om, hvordan den enkelte finder bedst mulig støtte og vej i en tid der er forandret og præget af mange følelser. Sorg kan altså ikke sættes på formel og derfor er mødet med den enkelte af stor betydning for den videre færd i livet og i særdeleshed på arbejds pladsen.

Kontakt mig for yderligere information til frembringelse af et succesfyldt forløb for jer og jeres medarbejder.

Jeg har hjulpet i følgende virksomheder

Dansac Hollister
Lundbeck
Bring Parcels AB
Bavarian Nordic
FOF
TDC
Bestseller

Ballerup Kommune

Lønmodtagernes Dyrtidsfond
Dk International Care
Rosendal
Helsingør Kommune
Niras A/S
Coloplast
Gentofte Kommune

Back To Top