skip to Main Content

Jeg har været virkelig glad for at møde Annette. Annette er glad og meget imødekommende.

Jeg var især imponeret over hvordan Annette formåede at være i øjenhøjde med hele vores familie, og både os ‘børn’ og vores forældre blev taget seriøst.

Jeg ville klart anbefale Annette, fordi hun formår at skabe et behageligt rum, hvor alle får mulighed for at byde ind med deres tanker og følelser.

Jeg har ved Annettes hjælp lært at kommunikere bedre med især mine forældre, hvor vi nu kan snakke om de ting, der før i tiden har været nærmest umulige.

-Katrine Dehn (24 år)

Jeg har haft Annette som backup og coach i min sværeste tid. Annette er meget pålidelig, præcis, troværdig, tillidsfuld og har en professionel tilgang til det enkelte individ.

Annette holder aftaler og respektere tidsnorm. I mit forløb har jeg værdsat at få svar indenfor kort tid med vejledning på SMS og mail. Annette besidder stor empati og rummelighed.

Annette er min sikkerhed for håndtering af ubalance, og jeg føler jeg kommer i mål via Annette.

På en skala 1-12 så bliver det et 12 tal herfra.

Tak Annette.

– Jesper 45 år

Annette har fulgt mig hele vejen igennem mit forløb, har undervist mig i meditation, guidet mig igennem diverse brochurer omkring kemobehandlinger, fortalt om kost og motion, og har travet ture med mig i regn og slud.

Ikke mindst har mine mange samtaler med Annette – ofte dagen før mine behandlinger, gjort mig tryg og rolig, således at jeg kunne møde og optage mine behandlinger på en god måde. Hun har også talt med både min mand og jeg og fået os til at kigge hinanden dybt i øjnene, tænke over at “det her klarer vi sammen” og gjort mig klar over hvor svært det er at være pårørende til en kræftpatient.

Annette´s empatiske personlighed har i den grad hjulpet mig med at kunne se lyset for enden af tunnelen, og jeg er hende dybt taknemmelig for hendes tilgang og spørgsmål, som har hjulpet mig med at tænke på en anden måde, hjulpet mig med ikke at blive panisk og lært mig at tage tingene som de kommer.

Jeg kan kun give mine allerbedste og dybeste anbefalinger om Annette, både som person og som professionel mentor/coach.

– Anneke Foged, Rådgiver

At være med det, der er – øjeblik efter øjeblik. Dét har Annette med sin rolige stemme og præcise instruktion været med til at sætte fokus på og lært mig at træne. Tak for det.

– Ida Juhler, chefkonsulent, Gentofte Kommune

Jeg har oplevet, at mindfulness og yoga bliver enten for overfladisk eller frelst – men Annette kan med sin autencitet, professionalisme og ekspert-viden ramme alle uanset forudgående niveau og ambitioner.

Jeg har både oplevet Annette som holdunderviser og som personlig instruktør, og hun beherske begge discipliner fantastisk. Annette er et af mine personlige kort mod stress – både fysisk og psykisk

– Mads Quist

Annette Holst is a highly recommendable coach.

She is very professional, with a high level of integrity, and not the least one feels very at ease and comfortable working with her.

Annette gets to the “point” in a very professional and authentic way using methods which show her in depth knowledge.

It is very motivating and inspiring to work with Annette Holst.

– Jeanette Jørgensen

Mødet med Annette gav vores familie et frirum på neutral grund og en mulighed for at få sagt nogle svære ting til hinanden.

Annette var med sine spørgsmål og sin indfølingsevne i stand til at åbne op og nå hver enkelt af os, så vi hver især fik tid og rum til at sige de svære ting højt og til hinanden.

Det var en forløsende oplevelse for os alle sammen og har haft stor betydning for vores samvær og forståelse af hinanden efterfølgende.

Min oplevelse er at Annette med sin empati, sin forståelse af situationen og den enkelte, foruden sin evne til at forstå og styre kommunikationen er i stand til at skabe klarhed og forståelse for hinanden.

Jeg kan klart anbefale Annette til andre, der har behov for at nå hinanden igen – eller finde en vej.”

– Susanne, 53 år

Annette er en person, som du ønsker skal være i dit liv!

Hendes nærvær og blide og empatiske skarphed gør en på samme tid roligere, klarere, klogere og modigere.

Annettes motto om ‘at være sig selv sammen’ – lever hun selv i mødet med en.

Hendes egen mangesidede, dybe og afklarede erfaringsbaggrund – kombineret med hendes store intuitive evne gør hende til en meget effektiv forløser af det, som man er klar til at sætte ord på eller give slip på.

Vores oplevelse har været at vi sammen med Annette har fået kyndigt og kærligt bidrag til at tage hul på næste spændende kapitel af vores liv.

Vi har sjældent mødt et menneske, der har haft så stor positiv indvirkning på vores liv – på sin helt egen unikke måde.

– Carsten

Back To Top